به آشپزی آنلاین خوش آمدید

طرز تهیه ترشی گل‌ کلم و هویج



مواد لازم

گل‌ کلم یک بوته کوچک
هویج سه عدد
سرکه‌سفید به میزان لازم
نمک به میزان لازم


طرز تهیه ترشی گل‌ کلم و هویج



ابتدا گل‌کلم و هویج‌ها را خوب خرد کرده و در شیشه در دار می‌ریزیم و بعد کمی نمک روی آن ریخته و سپس شیشه را با سرکه پر می‌کنیم به طوری سرکه سطح مواد را بپوشاند. و بعد در ظرف را محکم میبندیم و میگزاریم حداقل تا یک هفته بماند تا ترشی کاملا جا بیفتد

پس از یک هفته در ترشی را باز میکنیم و مزه میکنیم تا مطمئن شویم که ترشی کاملا جا افتاده است! در غیر این صورت بگذارید یک هفته دیگر هم بماند. بعد ترشی را در ظرف ترشی خوری ریخته و به همراه غذا سرو میکنیم. امیدوارم لذت ببرید

طرز تهیه ترشی گل‌ کلم و هویج

لینکهای مرتبط

غذاکده بنر2